ГРАДОНАЧЕЛНИК У ПОСЈЕТИ ЈУ ДЈЕЧИЈИ ВРТИЋ “РАДОСТ” ПРИЈЕДОР

ГРАДОНАЧЕЛНИК У ПОСЈЕТИ ЈУ ДЈЕЧИЈИ ВРТИЋ “РАДОСТ” ПРИЈЕДОР

У оквиру манифестација којим се обиљежава Дан Града Приједора, нашу установу је посјетио Градоначелник Далибор Павловић.

“Засадили смо једно дрво и пустили смо балоне на којима је писало Град Приједор. Највеће богатство су наша дјеца и све што радимо у нашим животима и град што ради, радимо за будућност, за дјецу”, рекао је Павловић.

Он је додао да се и на овај начин показује суштински значај будућих генерација, да је Градска управа и до сад имала одличне односе са овом предшколском установом, а да слиједи и рјешавање проблема великог броја неуписане дјеце изградњом новог вртића уз помоћ предсједнице Републике Српске.

Вршилац дужности директора Дјечијег вртића “Радост” Татјана Брдар изразила је задовољство што је ова установа изабрана за једну од почетних у обиљежавању Дана града.

“То нам само потврђује чињеницу да градоначелник и цијела Градска управа разумију важност установе у којој најмлађи одрастају. Најмлађе је градоначелник обрадовао разним поклонима, а они су се потрудили да му се кроз смијех, игру и различите врсте забаве одуже на свој, дјечији начин”, навела је Брдарева.