Донација дм-а вртићу “Сњежана”

Донација дм-а вртићу “Сњежана”

Вртићу “Сњежана” уручена донација у вриједности oд 5000 КМ.

На новој локацији у Приједору, у робној кући Патрија на адреси Трг Мајора Зорана Карлице 3, са радом је почела дм продавница која се раније налазила на адреси Краља Петра I Ослободиоца б.б. Како би био ближе својим купцима, дм је своју продавницу преселио на атрактивнију локацију те од сада у новом, освјеженом продајном простору купци могу уживати у угоднијој куповини производа из богатог дм асортимана, који укључује производе за његу и љепоту, бебе и домаћинство те из сегмента здраве исхране.

Поновни почетак рада дм продавнице на новој адреси, компанија дм обиљежила је и донацијом у вриједности од 5.000 КМ вртићу “Сњежана”, у којем дневно борави 55 дјеце. Ова васпитно – образовна установа, у којој се ради са двије мјешовите групе дјеце у доби од 3 до 6 година, једна је од 6 органинзационих јединица ЈУ Дјечији вртић “Радост”, чији је оснивач Град Приједор.

“Основна дјелатност установе је предшколско васпитање и образовање дјеце од десет мјесеци до шест година, кроз цјелодневни боравак и широку сарадњу и подршку породици. Стручно особље личним и организованим стручним усавршавањем, те додатним образовањем прати најновија научна сазнања у стручним подручјима у складу са којима планира и проводи рад с дјецом”, појаснила је Татјана Брдар, В.Д. директор ЈУ Дјечији вртић “Радост” Приједор и истакла како их посебно радује чињеница да је дм сам препознао потребе ове категорије друштва и уручио за вртић врло важну донацију која ће послужити за реализацију различитих вртићких активности. “Заједно са нашом дјецом и њиховим васпитачима захваљујемо компанији дм на вриједној донацији “, поручила је.

У име компаније дм, донацију је уручио Харис Мујагић, регионални менаџер дм-а и том приликом изјавио: “Сваки нови почетак дм настоји обиљежити заједно са заједницом у којој послује кроз различите видове подршке локалним институцијама или удружењима. Изузетно нам је задовољство подржати рад ове институције која, у складу са модерним системом предшколског одгоја и образовања, нуди окружење у којем се према индивидуалним способностима, потенцијалима, карактеристикама, потребама и интересима настоји осигурати цјеловити развој предшколског дјетета.”

Извор: Козарски Вјесник