Играчке за дјечији вртић “Радост”

Играчке за дјечији вртић “Радост”

Вриједна донација у виду играчака стигла је у Дјечији вртић “Радост”, све захваљујући Зорану Мијићу. Како каже овај хуманитарац из Козарске Дубице, нема ништа љепше него дјеци поклонити оно што их највише радује, а то су управо играчке.

“Донација је вриједна око 850 КМ. Прошли пут је исто била донација вртићу од 500 КМ. Досад смо обишли Козарску Дубицу, Костајницу, Нови Град и Приједор. Ту сам по два пута уручио донације у име српског члана Предсједништва БиХ, Милорада Додика”, навео је Мијић.

Напоменуо је да је у наведеним локалним заједницама реализовано око 100.000 КМ донација, што за спортске колективе, што за вртиће и школе. Из Дјечијег вртића “Радост” захвални су на овом вриједном поклону. “Хвала господину Мијићу што је по други пут дошао код нас и донирао нам играчке. А играчке су нам потребне, јер стимулишу раст и развој дјеце”, рекла је Маја Војновић, руководилац рачуноводствене службе ове установе.

Из Дјечијег вртића “Радост” позвали су и друге, који су у могућности да на сличан начин помогну њихов рад, будући да у вртићу борави 450 малишана.

Извор :Козарски