“Кад се вриједне руке сложе”

“Кад се вриједне руке сложе”

Васпитачи предшколске групе Милке Шиљеговић и Радмиле Микић организовале су 10. новембра 2022. године у 17:00 часова, креативну радионицу са родитељима под називом “КАД СЕ ВРИЈЕДНЕ РУКЕ СЛОЖЕ”. Радионица је имала 4 креативне радне групе у које су се маме распоређивале према личном афинитету са идејом да осмисле:

-Израду лустера и кишобранчића од миљеа и дрвофикса на балонима

-Израду таписерије од пластичних послужавника и вуне у пастелним нијансама

-Израду корпице од вуне различитих боја

-Израду кићанки и листова од вуне смеђих тонова

Потребан материјал за реализацију идеја обезбједили су родитељи и васпитачи.

Гост на радионици била је Николина Фуштар Грбовић – мајка Лоле и Козме, дјеце коју су Мима и Радмила извеле до школских клупа.

“Лијепо је имати сараднике који желе издвојити вријеме, имају вољу и жељу да заједнички са нама стварају љепоту. Имали смо једно предивно дружење и искуство. За вриједен руке и људе добре воље увијек се нбађе посла. надамос е још једном креативном дружењуу до Нове године, на већ договорену тему. Хвала драгим, вриједним мамама- надам се да ће зајердно са нама уживати у лијепом амбијенту за који смо се заједнички побринули. У завршну фазу израде четири лустера биће укључени очеци дјечака који имају адекватну  стручност и вјештину” – навела је Милка Шиљеговић васпитачица предшколске групе.