Градоначелник посјетио вртић – почело обиљежавање Дана града

Градоначелник посјетио вртић – почело обиљежавање Дана града

Градоначелник Приједора Слободан Јавор посјетио је данас малишане Дјечијег вртића ” Радост” и овај сусрет са најмлађим суграђанима била је прва манифестација којом је почело обиљежавање Дана гада, 16.маја.

Малишани су за госте припремили пригодан програм под називом ” Приједор, мој вољени град” кроз који су пјесмом и игром приказали колико воле и знају о свом граду , а уједно и колико се квалитетно са њима ради у овој предшколској установи.
Директор Вртића Тања Брдар изразила је задовољство што је ова установа неизоставни дио ових празничних догађаја у граду, а што је, како је истакла, још једна потврда веома добре сарадње Градске управе и вртића.
Она је истакла да радује и најава почетка активности око изградње новог вртића у граду што ће свакако омогућити да далеко већи број приједорских малишана борави у вртићу и са другарима стичу нова знања.
Како и доликује празнику и овај долазак градоначелника као госта није прошао без поклона, дидактичког материјала, прибора, играчака и слаткиша, а све је забиљежено и заједничком фотографијом за трајну успомену.

Извор: prijedorgrad.org